Collectie bladmuziek wordt opgeheven

De Drentse collectie bladmuziek, die in Bibliotheek Emmen staat, wordt per 1 december 2017 opgeheven.

Verkoop

De collectie bladmuziek wordt te koop aangeboden. Om dit voor te bereiden is de collectie vanaf vrijdag 24 november niet meer voor uitlening beschikbaar. Ook reserveren is dan helaas niet meer mogelijk.

De verkoop van de collectie bladmuziek start op maandag 4 december en eindigt 31 januari 2018. De verkoop vindt plaats tijdens openingstijden op de muziekafdeling van Bibliotheek Emmen. De boeken worden aangeboden voor €1,50 per stuk.

Lenen van bladmuziek uit andere collecties

We begrijpen, ondanks het besluit tot opheffing, dat de bladmuziekcollectie voor een deel van onze leners van grote waarde is. We willen je daarom attenderen op de mogelijkheid om vanuit onze catalogus bladmuziek van bibliotheken buiten Drenthe aan te vragen. Hoe dat werkt is uitgelegd op onze website, maar wij helpen je ook graag persoonlijk bij de informatiebalie.

bladmuziek