Vakantielezen in de bibliotheek

Je kent Vakantielezen misschien al van school. Maar wist je dat er ook een Vakantielezen in de bibliotheek is? Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we op reis in de bibliotheek! Elke week ga je in de bibliotheek op reis naar een nieuwe bestemming. Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Wil jij ook mee op reis? Laat je inschrijven bij de balie en ontvang je eigen paspoort.

Schatkist maken

Grote boze draken, prinsessen, stoere helden en de grootste schatkisten die je maar kan vinden. Van 22 t/m 28 juli maak je in de bibliotheek een reis naar de tijd van ridders en kastelen. Kom de hele week langs om een zoektocht naar de verborgen schat van de bibliotheek te doen, of kom op de datum hieronder langs om je eigen schatkist uit de riddertijd te maken.