Bibliotheek Gieten verandert. Naast het uitlenen van boeken kun je er straks terecht om te ontspannen, te ontdekken, te ontwikkelen en anderen te ontmoeten.

De bibliotheek nodigt inwoners en instanties uit om mee te praten over hoe de nieuwe bibliotheek eruit komt te zien en wat er straks te doen is. Daarom organiseert de bibliotheek een meedenkavond in Bibliotheek Gieten op donderdag 15 november om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

De bibliotheek als vindplaats

De bibliotheek verandert in een vindplaats. Naast boeken komt ruimte voor andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een plek waar:

  • Je hulp krijgt bij het solliciteren.
  • Je iedere ochtend een krantje kunt lezen.
  • Je leert om (beter) met de computer om te gaan.
  • Je beter kunt leren lezen.
  • Je een cursus volgt over gezond en lekker eten of bewegen.

Ook wil de bibliotheek graag samenwerken met andere organisaties om een breed aanbod aan activiteiten te kunnen bieden.

Ontmoeten we elkaar straks?

De meedenkavond is voor iedereen, ook voor niet-leden. Ben je inwoner van gemeente Aa en Hunze? Voel je je betrokken bij je dorp? Dit is je kans om mee te denken over de toekomst van de bibliotheek. Kom langs en denk mee als individu of namens je vereniging of instantie.

Geef je op voor de meedenkavond op donderdag 15 november in Bibliotheek Gieten via secretariaat@biblionetdrenthe.nl of via de bibliotheek (graag voor 14 november). Alle bezoekers krijgen een smakelijke attentie mee naar huis.

Lukt het niet om naar de meedenkavond te komen, maar wil je wel meedenken? Vul dan hier de korte vragenlijst in.